Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Völgyi Szilvia
26, Siófok

Szilvia Siófokon él, 26 éves. Gyógyszertári szakasszisztensként dolgozik. 2019-ben végezte el a testépítő sportoktató szakot, majd ugyanabban az évben elindult egy szépségversenyen is, ahol I. Udvarhölgyi címet és Közönségdíjat is nyert. Amennyire a munkája engedi, szeret fotózásokon részt venni, edzőterembe járni. Imád sütni, főzni. Nagy értéknek tartja a barátait, egy jó könyv olvasását vagy egy kellemes kirándulást.

Szilvia 26 éves, 171 cm magas, csilagjegye skorpió. Legkedvesebb étele a lasagne, melyhez őszibaracklevet iszik. Nincs igazán kedvenc zenéje, de a parfümök közül a Police-t kedveli.

4.28 pont

További résztvevők