Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Várföldi Dalma
16, Kaposvár

Dalma Kaposvárról érkezett versenyünkre. A Nagyboldogasszony Iskolaközpont gimnáziumába jár, most éppen tizedikes. Mint elmondta, nagyon szeret táncolni, kerékpározni, futni és kirándulni, görkorizni. Ezt megelőzően hat évig ritmikus sportgimnasztikázott, és egy évig edzőterembe is járt. Jelenleg a Roxinház társulatánál táncol és drámát tanul. Már indult szépségversenyen, ott második lett, de nem ez az egyetlen szereplése. Egy egészséges életmód filmben is szerepelt Dalma, és fotózáson is vett már részt. Jelenleg is modellkedik.

Dalma 16 éves, 167 cm magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a csiamagos puding, kedvenc itala a víz, míg kedvenc zenéje az It possible, kedvenc parfümje Calvin Klein.

6.81pont

További résztvevők