Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Vigh Mia Éva
19, Harkány

Mia jelenleg még gimnáziumban tanul, Siklósra jár. Lapunknak leszögezte, hogy nagyon szereti az állatokat. Mint elmondta, célja, hogy mindenki aki ezen a pályán elindul, az saját magát mutassa, ne pedig mások elvárása alapján érvényesüljön. Immáron négy éve jár fotózásokra, modellkedésben is részt vett már. Jövőben is szeretne a szépségiparral foglalkozni, akár külföldön is.

Magassága 158 cm, csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a spagetti, kedvenc itala a narancslé. Az olasz zenéket szereti, kedvenc parfüme a Victoria Secret.

További résztvevők