Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Zóka Kíra Szabina
20, Kaposvár

Kíra Kaposvárról érkezett fotózásunkra. A 20 éves lány vendéglátás szakon végzett. Szabadidejében szeret táncolni, de barátaira is szán időt. Kíra társasági embernek tartja magát, szeret ismerkedni. A kaposvári szépség azért is jelentkezett versenyünkre, mert imád fotózkodni, valamint nem titkolt vágya, hogy megnyerje a Tündérszépek országos szépségverseny fődíját.

Kíra 162 cm magas, kedvenc étele a pizza, és az italok közül Swimming Pool-t iszik legszívesebben. Szereti a latin zenéket és Naomi Campbell nevét viselő parfümöt használ.

6.67pont

További résztvevők