fura szerelem

2021.04.09. 09:48

Megkérte a lány kezét – aki igent mondott – majd mégis betörte az orrát

Vitával, majd csúnya verekedéssel kezdték életük egy újabb szakaszát. Szerintünk ebből esküvő azért már nem lesz...

Sonline

Fotós: Shutterstock

Az ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 32 éves férfival szemben, aki az eljegyzésük ünneplése során súlyos sérülést okozott a mennyasszonyának.

A vádlott és a sértett élettársi kapcsolatban éltek. A férfi 2020 októberében megkérte a nő kezét, majd – miután a sértett igent mondott – közösen elhatározták, hogy az örömteli hírt a rokonaikkal fogják megünnepelni.

A mulatozás során – melyen mindketten jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak – az ifjú jegyesek összeszólalkoztak, majd a vita hevében az újdonsült vőlegény több alkalommal ököllel arcon ütötte menyasszonyát, akit – miután a földre került – többször meg is rúgott.

A verés következtében a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló – többek között orrcsonttöréssel járó – sérülései keletkeztek. Az eset után a nő visszaköltözött a családjához, később azonban rendezték a viszonyukat, és a sértett megbocsátott a férfinak.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy annak végrehajtását a bíróság próbaidőre függessze fel.

 

Képünk illusztráció, nem a konkrét szerelmes párról készült!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!