videóval

2021.09.03. 09:27

Keménykedőre itta magát a kocsma bikája Kaposváron

Képzelt erőt adott annak kaposvári férfinak az alkohol, aki ezzel rögtön neki is ment vele italozó társának.

Sonline

Az ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban – az elfogásától számított harmadik napon – állította bíróság elé azt a fiatal férfit, aki többször megütötte vitapartnerét egy kaposvári vendéglátóhelyen.

A 21 éves férfi 2021 augusztusában a kora esti óráktól kezdődően szeszes italt fogyasztott egy presszóban, amitől erősen ittas állapotba került, viselkedése pedig agresszívvá vált. Ebből kifolyólag a vádlott szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit dühében az italbolt teraszán, a többi vendég jelenlétében a felsőtestén és az arcán is megütött, amitől a bántalmazott férfi a földre esett.

 

https://fb.watch/7NxMnbtP0i/

 

A vádlott a helyszínt még a bántalmazást követő rendőri intézkedést megelőzően elhagyta, azonban a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették az elkövetőt, aki ellen a Kaposvári Járási Ügyészség még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt.

A Kaposvári Járásbíróság a 2021. augusztus 18-án megtartott tárgyaláson a férfit a váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és vele szemben 6 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!