Választás 2010

2010.04.12. 18:35

Rövid ünneplés, majd gyors és hatékony munka

Legfontosabb feladat a biztonság megteremtése az élet minden területén.

Márkus Kata

Már ma délután megkezdjük a közös munkát annak érdekében, hogy a lehető leghatározottabban tudjuk szolgálni a kaposváriakat. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn délután Szita Károly polgármester, Heintz Tamás, Kaposvár egyes, és Gelencsér Attila, Kaposvár kettes számú választókerületének újonnan megválasztott országgyűlési képviselője.

– Legfontosabb feladatunk a biztonság megteremtése az élet minden területén – mondta Szita Károly –, s ha e tekintetben az önkormányzati és állami feladatok találkoznak, akkor garantált a siker.

– A munka alapköveit letesszük még ma – folytatta Heintz Tamás, aki fordulópontnak nevezte az ország életében a vasárnapi napot –, mert mostantól végre úgy dolgozhatunk, hogy a kaposváriaktól kapott bizalmat a parlamentben a leendő kormánypárti frakció tagjaként szolgálhatom meg.



Rövid ünneplés, majd gyors és hatékony munka – fogalmazott Gelencsér Attila. – Azonnal neki kell látnunk dolgozni, az emberek bizalmával jól kell sáfárkodnunk. Az elkövetkezendő egy hónapban visszamegyek a kerülethez tartozó mind a 67 településre, mert az emberekkel összefogva, mellettük kell a munkánkat végezni. Kaposvár, mint a megye legnagyobb településének polgármesterével már ma végignézzük a feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!