Vélem-én

2009.02.08. 15:11

Embertelen indulatok

Hihetetlen meccs volt, ötgólos előny ide vagy oda, idegenben kellett megszerezni a trófeát. 2008. május 10-én, a híres bakonyi műhely kiharcolta a sikert, a Veszprém férfi kézilabdacsapata, mint tizenhat évvel korábban, ismét megnyerte a Klubcsapatok Európa Kupáját.

Szűcs Tibor

A mérkőzés hőse egy hatalmas termetű fiatalember volt, aki tökéletesen hajtotta végre Mocsai mester furmányos taktikáját; a mannheimi sztárok nem is tudták megállítani az akkor mindössze 25 esztendős, számukra teljesen ismeretlen légióst.

Jövőre megnyerik a BL-t! Ha nem is jövőre, 2010-ben biztos! Szakmai és szakmán kívüli lelkesedés sodorta a kézilabdázás szerelmeseit a tévé képernyője előtt, ahogyan az ünneplést közvetítették. Büszkén csodáltuk a játékosokat és csapatot, a veszprémieket, mert hálásan gondoltunk arra a fáradtságos munkára, ami férfi kézilabdánkat, sportéletünket, országunkat Európa, és a világ élvonalához kapcsolta ismét.Rebesgették, de a világbajnokság utáni nyilatkozatokból sejteni lehetett, Marian Cozma román állampolgár létére, szívesen magára öltené a magyar válogatott mezét. A nagy teherbírású, 211 centiméter magas, csupa szív sportember sikerre éhesen akart bizonyítani Veszprémben.

Pontosan most még nem tudni, mi történt vasárnap hajnalban a veszprémi szórakozóhelyen, mi vezetett odáig, hogy embertelen indulatok eltöröljék a sportoló reményekkel szőtt álmát. Marian Cozma nem tapasztalta meg, mit érhet el játékosként és magánemberként Veszprémben, Magyarországon.

Szépen ívelő csillagát ismeretlen elkövető aljasan, szívbe döfött késsel borította örök sötétségbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!