Vélem-én

2010.06.04. 07:00

Tehetség a felszínen

„Eszükben nem jutna elsikítani közönség előtt a legújabb Pákó-slágert, megtartják ezt az élményt a jótékonyan hangszigetelt zuhanyfüggöny takarásának.”

Balassa Tamás

Azért én még mindig meg tudok lepődni. Bár a legjobban ezen lepődök meg. Hogy homo naivissimusként kikerekedett szemmel, csendben borzadok, képedek elfele. Most azt nem értem, hogy nem jutott döntőbe az öklendezőművész, aki a legnagyobb brit tehetségkutatón egészen az elődöntőig hányta el magát. Addig még jól tette a dolgát, de aztán nem volt elég művészi az öklendezés? Lepontozták rossz technikáért? Ki pontoz ilyet egyáltalán? Hol van katedrája széles az öklendezéstannak?

A Megaokos Tehetségkutatók nagy tapasztalata, hogy a világ hülyéi mind felszínre kerülnek. Eddig még észrevétlen ették a perecet a buszra várva, még át is engedték a helyüket az idősebbeknek, mert funkcionálisan hibátlanul szocializáltak. Eszükben nem jutna elsikítani közönség előtt a legújabb Pákó-slágert, megtartják ezt az élményt a jótékonyan hangszigetelt zuhanyfüggöny takarásának. A tehetségkutatók azonban megnyitják az utat. Ha sztár az, aki bulvárműsorokban agyament dolgokat művel, és ezzel sok pénzt keres, akkor én is ilyen akarok lenni, mondják teljes joggal.Az öklendezőművész televíziós mutatványa egyébként egészen különös volt. A golflabdától a villanykörtéig mindent lenyelt, de visszafelé is ment neki a dolog. A baj csak az, hogy hiába hangsúlyozta a tévé a műsorszám veszélyességét, több gyerek is kórházban kötött ki.

Emberünk nagy trükkje az volt, hogy a benyelt pénzérméket tetszőleges sorrendben adta elő. Ezt a technikát igazán eltanulhatná a Nagy Magyar Korrupciókutató Elit is. És még kórházba sem kerülne miatta.

Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!