Vélem-én

2011.11.03. 08:42

Kalandra hívás

Van egy nő. Tényleg van és tényleg egy. Ki fog tárulkozni elénk, és ez önmagában sem kevés...

Sonline

Az első bejegyzés mindig nagyon nehéz. Mert az emberfiában, pláne ha emberlánya - ott motoszkál a mondanivaló. Pontosan tudja mit és mikor, kiknek akarja mondani, de az elsőség rémisztő magányossága megnehezítik a mondatfűzést. Ezért átkönnyítve a feladatot ajánlatot teszünk Önöknek egy nem mindennapi, és reményeink szerint hosszan tartó kalandra. Kérjük lazítsák el gondolataikat!

Van egy nő. Tényleg van és tényleg egy. (copyright: E. P.) Ki fog tárulkozni elénk - ez önmagában sem kevés - de ezzel a szépséges világszínesedéssel együtt reményeink szerint egy olyan Somogyot is megismerhetünk, amit bár minden nap láthatunk, de következetesen túlmegyünk rajta, tudatosan ellépünk mélysége mellett, nehogy beleessünk valami túlságosan is  ismerős ismeretlenbe. A nagy reagáláshiányban azért jobb szem előtt tartani: a tényeken túl tények vannak, jóllehet szubjektív gondolatok közzé csavarodva. Még akkor is, ha nem mindenkinek van elég ideje a kicsavarásra.

Mi is ugyanazt látjuk. Anyaként, feleségként, kislányként, s minden olyan helyzetben, ahogy Egy Nő látni, lenni képes. Vagy ahogy éppen egy férfi látni tudja a Nőt. Szerpentinánk a kicsavarásra esküszik. Legyen az nagyon mélyen, vagy akár több ezer méteres magasságban. Ezért különösképpen örülünk, hogy van egy nő, pont itt a Sonline-nál, aki vállalja e nem könnyű feladatot.

Kaposvári Szerpentia blogba fog nálunk mától. Fogadják szeretettel a Sonline.hu Pántlikalandját amikor csak tehetik, kanyarogjanak el velünk minden állomásunkra!

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Új blogunk indul
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!