Vélem-én

2013.04.13. 07:18

Dühösödnek az SMS-ek

A háziorvosom elküldött szakorvosi vizsgálatra márciusban, és hip-hop szeptemberre már kaptam is időpontot. A milliárdos kórházépítés ezt hozta? Ha nincs fejlesztés, akkor mikorra kaptam volna időpontot? Tényleg, mikorra kapott volna?

Czene Attila

Most akkor kitől származom, Ádámtól és Évától ahogyan a Biblia írja, vagy egy hosszú evolúciós folyamat révén jöttem létre, ahogyan Darwin kitalálta? – gondolkodhat el az iskolás a hittan és a biológia óra közötti szünetben.

Vajon melyik tanár beszél butaságot, mert mindegyiknek egyszerre nem lehet igaza. Kettő, az utóbbi napokban a szerkesztőségünkhöz érkezett SMS-ek közül. Nem csoda, hogy nagyon fontos nekünk az olvasóinkkal való kapcsolattartás, hiszen sokak mindennapi életét alapvetően befolyásoló ügyekben tesznek fel kérdéseket, s osszák meg véleményüket 108 ezres közönségünkkel. Minden nap számos SMS érkezik.Egy részüket sajnos nem áll módunkban megjelentetni, mert hangnemük, stílusuk nem illik abba a korrekt, mértéktartó, mérsékelt képbe, amilyennek a Somogyi Hírlapot szánjuk. Sértené legtöbb olvasónk jóérzését. Az üzenetet küldők hangneme bizony folyamatosan radikalizálódik, egyre elkeseredettebb hangvételű.

Sokan, akik évekkel ezelőtt a szocialista kormányt szidták, majd később bizakodva pötyögték a betűket a mobiltelefonba az Orbán-kormány kezdeti lépéseinek láttán, ma már egyértelműen közlik: elegük van. Megfogadták a kormányfő tanácsát, aki egyszer azzal magyarázkodott: ne azt figyeljék amit mond, hanem amit tesz.

Szívesen olvasnék derűsebb SMS-eket a somogyi emberektől, remélem lesz jobb is a helyzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!