Vélem-én

2013.04.22. 13:52

Minden percét nekünk adja

Az én édesanyámat Horváth Gyöngyinek hívják. A MOL-kúton dolgozik. Bármit megtesz értünk. Amikor itthon van, akkor minden percét velünk tölti. Ha valami rosszat csinálok nem haragszik meg.

Palkovics Szonja, Palkovics Vanessza - Zamárdi

Az én édesanyámból csak egy van. Hárman vagyunk testvérek, de ugyanúgy szeret bennünket. Nemrég elmentünk Kővágószőllősre. Mikor elmentünk sétálni, visszafelé tartva megsimogattunk egy kiscicát. Hazáig követett, és amikor Vanival becsalogattuk a házba, játszottunk vele. Elneveztük Bogyónak. Miközben anya befonta a hajamat, Bogyó elaludt az ölemben. Reggel felébredtem, Pisti és Krisztián elmentek a boltba. Anya, Vani és én megcsináltuk a reggelit. A cica visszament a gazdáihoz és mi is hazamentünk. Otthon lepihentünk és társasoztunk.
Nagyon szeretem az én jó édesanyámat.Én az édesanyámnak az életemet és sok mindent köszönök. Igaz, hogy hárman vagyunk testvérek, de anya mindhármunkat szeret. Értünk éjjel-nappal dolgozik, hogy legyen ruhánk, ennivalónk és amik még szükségesek. Próbál minden szabad percet velünk tölteni és sok helyre elmegyünk közösen. Idén voltunk Kővágószőllősön meg más helyeken. Remélem még sokszor megyünk. Anyát mindenki szereti a családban, mert kedves és okos. Szerintem még sok jó dolgot fogunk csinálni. Nagyon kedves és aranyos. Én ezért szeretem annyira. Az én anyukám neve: Horváth Gyöngyi és Zamárdiban lakunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!