Jótékony futárok

2021.12.11. 13:14

Az anyákhoz kerül majd a borravaló

Nem mindennapi tettre szánták el magukat a kaposvári ételfutárok, ugyanis a Food Panda helyi kiszállítói az egész hétvégi borravalójukat felajánlották a Borostyánvirág Anyaotthon lakóinak.

Góz Lilla

Illusztráció

Fotó: Lang Róbert

Hétvégi online borravalójukat jótékony célra ajánlják fel a FoodPanda kaposvári futárai. Matusa Zsolt, a futárszolgálat kaposvári csapatkapitánya lapunknak elmondta: a pénzzel a Borostyánvirág Anyaotthont szeretnék segíteni. 

– A szombati és vasárnapi online borravalónk teljes összegét felajánljuk, s aki leadja a rendelését, gondoljon a nélkülözőkre – közölte a csapatkapitány. Elmondta: naponta több száz kiszállítást végeznek, így ha csak 100 forint borravalót ad egy-egy vásárló, már akkor is jelentős összeggel tudnak segíteni az anyaotthon lakóinak. A jótékony akciójuk vasárnap este zárul és a jövő héten szeretnék átadni a pénzt, amelyet a vállalat központja kiegészít majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!