Minden napra Balaton

2020.07.18. 14:27

A vírus áldozata lett a közkedvelt fesztivál

Szombaton hivatalosan is bejelntette a szervező, Magyar Tenger Produkció, hogy elmarad az idei évre tervezett Rock Balaton fesztivál. A rendezvény évek óta az egyik legnépszerűbb zenei fesztivál volt a Balatonnál.

Koszorus R.

Ahogyan azt már sejteni lehetett, eldőlt a Rock Balaton fesztivál sorsa.

Az évek óta tömegeket megmozgató fonyódi rendzvényt szombaton hivatalosan is lemondták a szervezők. A közösségi médiában megosztott közlemény szerint, az utolsó utáni pillanatig dolgoztak a szervezésen, de mégsem tudják megtartani a Rock Balatont. – Tegnap egyeztettünk a hatóságokkal, hogy a vírushelyzet miatt fennálló szabályok betartása és a várható enyhítések reménye mellett meg tudjuk rendezni a RockBalaton Fesztivált de erre sajnos nem kerülhet sor – áll a közleményben. – Az elmúlt napok bejelentései, korlátozásai miatt sajnos nem látunk már reményt, lehetőséget, hogy ésszerű feltételek mellett az eredeti formájában meg tudjuk tartani a RockBalatont.

A szervezők már a jövő évre tervezett fesztivált szervezik, s a zenekarokkal egyeztetnek. Mindaddig az elővételben megváltott kedvezményes árú jegyek, bérletek érvényesek maradnak. A Rock Balaton tervezett időpontja így 2021. agusztus 12. és 15-re módosult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!