hétvégi beavatkozások

2019.12.23. 15:43

Kilenc műszaki mentésnél és hét tűzesetnél volt szükség a tűzoltók segítségére

Tizenhét alkalommal riasztották a tűzoltókat az elmúlt napokban, ebből egy esetben téves jelzés érkezett a megyei műveletirányítási központba. Összességében hét tűznél és kilenc műszaki mentésnél volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

Sonline

Balatonlellén a Köztársaság utcában egy körülbelül 100 négyzetméter alapterületű, raktározásra használt épület égett teljes terjedelmében pénteken kora hajnalban. A tüzet a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók fékezték meg. A beavatkozás irányításában a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vett.

Péntek délután a Keletivánfa utcába egy idős hölgy segítségére siettek a kaposvári hivatásos tűzoltók. A szinteltolásos kazánházban a kazán mellé esett nőt a tűzoltók és a mentők emelték ki.

Barcson a Dankó utcában egy ledőlt kémény miatt kérték a város tűzoltóinak a segítségét.

Fotó: Kaposvár HTP

Szombaton az éjszakai órákban villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Kaposváron, a Füredi utca és a 48-as Ifjúság útja kereszteződésében. A jármű a járda mellett lévő füves területen állt meg. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit.

Egy kigyulladt személygépkocsi oltásához vonultak a kaposvári hivatásos és a szentbalázsi önkéntes tűzoltók vasárnap hajnalban Gálosfára, a Dózsa György utcába. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes terjedelmében égett. Az egységek az áramtalanítást követően két vízsugárral eloltották a tüzet.

Két személyautó karambolozott vasárnap kora este Kaposváron a Hegyi utca és a Tallián Gyula utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett gépjárművek forgalmi akadályt képeztek. A műszaki mentést a kaposvári hivatásos tűzoltók végezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!