halálos gázolás

2019.08.22. 14:42

Vizsgálják a balatonboglári halálos vonatbaleset körülményeit

 A fivére utolsó óráinak történetét szeretné kideríteni egy nő, ezért a közösségi médiához fordult segítségért, hogy tisztázhassák a halál körülményeit. A férfit elütötte egy Fonyódról Budapestre tartó vonat Balatonbogláron vasárnap hajnali négy órakor.

K.G.

A szabadbattyáni, de Budapesten dolgozó fiatal férfi egy balatonboglári szórakozóhelyen töltötte az estét augusztus 17-én. Egyedül érkezett, és egyedül távozott éjjel fél három körül. A mobiltelefonja adatai szerint a 21 éves férfi még két kilométert sétált a környéken, majd átkelt a síneken, de elütötte a Fonyódról Budapestre haladó vonat. A baleset 3 óra 58-kor következett be, de a telefonja szerint azonban még 4 óra 17 percig gyalogolt. Az időbeli eltérés nyugtalanítja családját, és szemtanúkat keresnek, hogy kiderítsék, mi történt aznap éjjel.

Megkérdeztük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát az esetről. Tőlük azt a választ kaptuk, hogy közigazgatási eljárásban vizsgálják a történteket, mert bűncselekményre utaló jeleket nem találtak. Információink szerint a telefon nem tűnt el, megtalálták a holttestnél. Azonban az előfordulhat, hogy a helyszínelés idején a mobiltelefont megmozdíthatták, ettől megváltozhattak a készülék GPS-jelei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!