Kék hírek, bulvár

2015.03.04. 15:21

Újra lebukott: az M7-es autópályán csapott le a NAV

A sztrádán vizsgálták meg az olasz rendszámú gépkocsit, melyet egy macedón férfi vezetett. Az autóból 1023 parfüm került elő, melyek hamisítványok voltak.

Harsányi Miklós

Ismét próbálkozott a parfümcsempész: a több mint 1000 doboz illatszeren kívül 50 napszemüveget is lefoglaltak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az M7-es autópályán attól a macedón férfitől, akinek az autójában már korábban is hamis illatszereket találtak.

A sztrádán vizsgálták meg az olasz rendszámú gépkocsit, melyet egy macedón férfi vezetett. Az autó csomagtartójából és az utasteréből 1023 különféle márkájú – Chanel, Armani, Dior, Paco Rabbane, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Versace, Jean Paul Guatier, Lancome, Gucci, Valentino, Burberry, Bulgari – parfüm került elő, amelyek a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok voltak.
Bus Szilvia pénzügyőr alezredes, a NAV sajtófelelőse szerdán közölte: a gépkocsi vezetőjéről kiderült, hogy két hete feleségével együtt már próbálkozott hamis parfümökkel, akkor több mint 1700 doboznyit találtak az autójukban.



A pénzügyőrök a mintegy kétmillió forint értékű hamis terméket lefoglalták, s iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!