Siker

2024.03.29. 09:47

Bradics Jácint új dallal készül a nyárra

Egészen a döntőig jutott a 19 éves berzencei Bradics Jácint a Dal 2024-ben. A fiatal énekest nem csak szülőfaluja de Erdélyből és Felvidékről is támogatták a versenyben.

Koszorus Rita

Forrás: Strong Record / Csányi István

– Mennyire voltál elégedett a döntőben nyújtott saját teljesítményeddel? 
– Sosem mondanám azt, hogy maximálisan elégedett voltam, mert utólag visszanézve mindenben megtalálom azokat a kisebb-nagyobb hibákat, amiből tanulni tudok. A döntő számomra egy sokadik bónusz kör volt, hiszen amikor a pályázatot beadtuk az MTVA-nak, akkor az volt a cél, hogy bekerüljünk a legjobb hatvan produkció közé. Mikor ezt elértük a menedzsmenttel és már csak egy lépésre voltunk a top 40-től, akik az élő adásokban megmutathatják a dalukat, akkor azt mondtuk, hogy minden forduló, amiben benne vagyok, egy nagy lehetőség. Az utolsó pillanatig ott voltam a műsorban, így

 azt hiszem részemről kimaxoltuk a sorozatot.

– Úgy tudom, hogy a helyiek összefogtak annak érdekében, hogy továbbjuttassanak. Milyen érzés azt látni, hogy ott ahonnan indultál ennyire támogatnak? 
– Hihetetlen, hogy mennyi embert mozdított meg a környezetemben, itt Berzencén és Somogyban a szereplésem. Döbbenten tapasztaltam, ahogy nap, mint nap mindenki megállít az utcán ls bíztat, gratulál, büszke és boldog. Ez hihetetlen érzés, óriási erőt ad a folytatáshoz. Azt is el kell mondanom, hogy mennyi levél jött az ország minden pontjáról, sőt Erdélyből és a Felvidékről is. Rengeteg ember szurkolt és ismert meg, ezért nagyon hálás vagyok a műsornak és mindenkinek, aki ebben a folyamatban velem volt.

BRADICS Jácint
Nagyon sokan támogatták Jácintot szavazataikkal. 
Fotó: Illyés Tibor / Forrás: MTI

– Milyen pluszt adott a Dalban való szereplés?
– Annyit adott nekem, amennyit nem is vártam tőle, különösen úgy, hogy a menedzsmentnél is tapasztalt, remek csapat dolgozik mögöttem és a műsorban is profi szakemberek segítették minden lépésemet. A Dalnak köszönhetően sokan megismertek, ami még ennél is fontosabb, nagyon sokakhoz elért a dalom üzenete, ezáltal megszerettek és ezt a hatalmas szeretetet szeretném újabb dalokkal meghálálni a pályám során. 

Most már érzem, hogy a legjobb úton járok.

 

BRADICS Jácint
Hamarosan új dallal rukkol elő a fiatal énekes.
Fotó: Bruzák Noémi / Forrás: MTI

– Milyen terveid vannak a verseny után?
– A jelentkezés előtt megvolt már a kiadói szerződésem, most a lemez következő dalait készítjük, szeretnénk, ha minél gyorsabban bekerülne a Petőfi Rádióba a legújabb dalom is, mert a "Miért félnék álmodni"-t annak ellenére is komoly rotációban sugározzák, hogy nem az a kimondottan rádiós dal. Ami most készül, az könnyed, nyári és persze érzelmekkel teli líra, de tipikus rádiós hangzásvilágban, így bízunk abban, hogy az eddig kitaposott ösvényen tudunk tovább haladni. Az év végéig pedig úgy néz ki, hogy meg is tud jelenni majd az első önálló nagylemezem.

Jácint a döntőben a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében adta elő dalát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában