Tündérszépek 2024.

2024.04.19. 09:28

Titkos fegyver: Tündérszép-jelölteknek is jól jön a turmix

Elstartolt az idei év egyik legizgalmasabb eseménye: a Mediaworks 2024-es Tündérszépek szépségversenye! A jelentkezési időszak még tart, és a fotózási folyamatok is teljes gőzzel zajlanak. Hogy segítsük a felkészülést, adunk néhány ötletet, amivel a jelöltek is formában tarthatják magukat.

Sonline.hu

Gyümölcsök ízlés szerint – és mehetnek a turmixgépbe Forrás: Unger Tamás

A szépség és egészség titkos fegyvere a turmix. Az egészséges turmixok fogyasztása tökéletes módja annak, hogy belecsempésszünk a mindennapi étrendünkbe egy sor fontos tápanyagot. A friss gyümölcsök és zöldségek gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, amelyek kulcsfontosságúak az immunrendszerünk erősítéséhez és a szervezetünk általános egészségének támogatásához. A turmixok hozzájárulnak ahhoz, hogy hidratáljuk testünket, könnyen felszívódnak, és segítenek fenntartani az optimális hidratáltságot a tavaszi hőmérséklet-változások közepette. Ezek az italok könnyen emészthetőek és gyorsan energiával látják el szervezetünket, így ideálisak reggelire, tízóraira vagy akár egy könnyű uzsonnára is. Emellett a friss gyümölcsök és zöldségek fogyasztása az alakformálás és a testsúlykontroll támogatásában is segíthet. A turmixok teltségérzetet biztosítanak, miközben alacsony kalóriatartalmúak, így segíthetnek csökkenteni az édesség vagy rágcsálnivaló utáni vágyat, és megelőzni az egészségtelen étkezési szokások kialakulását. Érdemes tehát kipróbálni. Íme egy ötlet, a zöld tavaszi frissítő turmix receptje! Hozzávalók: 2,5 deci tej, 1 db banán, 1 db avokádó, 1 fürt szőlő, 1 marék bébispenót, méz ízlés szerint. Elkészítés: minden hozzávaló menjen a turmixgépbe, addig kell turmixolni, amíg sima állagú lesz. Illik hozzá néhány jégkocka, hogy hűsítőbb legyen. Aztán öntsük szét poharakba, és fogyasszuk azonnal! Egészségünkre!

Vaol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában