Videó

2024.03.28. 09:58

Vascsővel ütötte rokonát a kaposvári férfi egy benzinkúton

A Kaposvári Járásbíróság 2 év 4 hónap börtönbüntetésre, valamint 6 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki egy fémcsővel okozott súlyos sérülést nőrokonának.

Kovács Gábor László

2152287845

Fotó: Kamil Zajaczkowski

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt 72 órán belül állította bíróság elé a büntetett előéletű kaposvári férfit. A visszaeső vádlott 2024 márciusában a vele családi konfliktus miatt évek óta haragos viszonyban lévő sértett nőt követte kocsijával. A férfi elől a nő és édesanyja egy töltőállomás boltjába menekült, azonban a támadót ez nem tartotta vissza. Az autója hátuljából egy fémcsövet magához véve ő is az üzletbe futott. A boltban egyből az asszonyokra támadt, és a feje fölé emelt csővel kétszer megütötte a védekező sértett jobb alkarját. A férfi ütései olyan erősek voltak, hogy a nő singcsontja eltörött, míg orsócsontja kificamodott. A benzinkúton történteket biztonsági kamerák rögzítették. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott a védőjével együtt fellebbezett a döntés ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában