Garázdaság a strandon

2024.04.19. 08:30

Sátorvassal ütötte a várandós élettársát

Strandolás közben támadt rá párjára egy férfi Balatonberényben, aki ezért elfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádol a Marcali Járási Ügyészség.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

A harmincas éveiben járó férfi és a várandós élettársa 2023 májusában egy balatonberényi szabadstrandra érkeztek, ahol közösen állították fel a sátrukat. Nem sokkal később azonban vitázni kezdtek, ekkor a férfi trágár kifejezésekkel, kiabálva szidalmazta a párját. Emiatt a nő távozni akart, erre a férfi a hajánál fogva a földre rántotta. Ezután a bántalmazó magához vette az egyik 45 centi hosszú, alumíniumból készült sátorvasat, és azzal legalább háromszor megütötte a terhes élettársát. A történteket látva a közelben strandolók értesítették a rendőrséget. Az ügyészség a Marcali Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a férfi ellen végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság egyúttal a vádlott korábbi, felfüggesztett szabadságvesztésének végrehajtását is rendelje el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában