szabad az út

2021.07.24. 19:00

Már szombat estétől véget ér az útlezárás Berzence és Babócsa között

Félpályás útlezárás és sebességkorlátozás ugyan továbbra is lesz, mégis a tervezettnél hamarabb megszűnik a teljes útzár.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kedvező időjárási körülmények miatt a munkák gyorsabban befejeződtek, így hétfőhöz képest már szombat 19 órától megszűnik a teljes útzár, így a szakaszt újra használhatják a közlekedők.

Ugyanakkor a felújításban érintett szakasz továbbra is munkaterület, melyen további munkák zajlanak, ezért jelzőlámpás forgalomirányítás mellett félpályás útlezárás és 40 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A teljes körű felújítási munkák része az összekötő út 22-es kilométerszelvényénél található Vízvár-Heresznye közötti eróziós ároknál egy 16 méter hosszú vasbeton iker keretelem beépítése is. A beépítést az ikerelem mérete miatt, illetve technológiai és forgalombiztonsági okokból csak teljes útzár mellett tudták elvégezni a kivitelezők.

Az autósokat is érintő aktuális munkálatokról a www.utinform.hu oldalon lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában