Választás

2024.03.27. 19:25

Pünkösd mögött az MSZP és a DK is

Pünkösd Márton lesz az egyesült ellenzék polgármesterjelöltje Nagyatádon a júniusi önkormányzati választásokon, derült ki a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd-Zöldek és a Nagyatádi Közéleti Egyesület által közösen tartott sajtótájékoztatón szerdán.

Györke József

Fotó: Györke József

A városi művelődési központ jelenlegi vezetőjét Gy. Németh Erzsébet a DK, Komjáthi Imre az MSZP országos elnöksége nevében ajánlotta az egybegyűlteknek. Mint elhangzott, valamennyi helyi szervezet egyhangúan szavazta meg a jelölést. 
– Tovább kell erősíteni a szakmai műhelyeket Nagyatádon, meg kell szervezni a civil és sportszervezetek jelenleginél hatékonyabb támogatását a városban – mondta bemutatkozásában Pünkösd Márton. Hozzátette: munkahelyteremtő gazdaságfejlesztő projektet szeretne indítani, erősítené a városfejlesztő kft. gazdasági tevékenységét, életre hívna egy sikeres vállalkozókból álló tanácsadó testületet. Kiemelte, hogy véleménye szerint a jobb, önállóbb önkormányzati működés érdekében több jog is kell a helyhatóság számára.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában