Fotópályázat

2024.04.19. 09:24

A Balaton rejtett kincseit keresik

Marosi Gábor

Fotópályázatot hirdetett a Balatoni értékmentés elnevezésű Facebook-csoport. A tíz évvel ezelőtt alakult online közösség a Balaton rejtett kincseit keresi a képeken keresztül. A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtsék a Balaton nevezetességeit, ismert és kevésbé ismert helyeit, majd az egyéni szemszögből készült, szubjektív alkotásokat közzétegyék. A képeket április 30-ig lehet elküldeni a közösségi oldalon keresztül. A győztesek jutalma sétahajókázás, Balatoni Madonna-szobor, egyedi torta és több más meglepetés. 

A szervezők „kincskereső” játékra is hívják az érdeklődőket. A balatoni látványosságoknál, frekventált helyeknél a szervezők elrejtettek egy-egy ajándékot, a játék leírásával együtt. A kalandvágyóknak ezeket a balatoni nevezetességeket, kincseket kell felkeresni, felfedezni, és posztolni róla. A résztvevők jutalma a megtalált kincs és több más díj. A kincskeresők a Balatoni értékmentés csoport Facebook-oldalán folyamatosan kapják az információkat, melyek segíthetnek rátalálni a nyereményekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában