RÖPLABDA NB I./NŐK

2018.03.06. 21:50

Kikapott a Vasas otthonában a Kaposvár

Bő egy órás mérkőzésen vágott vissza a Bp. Vasas-Óbuda a kaposvári vereségéért, így a folytatásban, immár a legjobb négy közé jutásért valószínűleg ismét egymásnak feszül majd a két csapat. Az egyik fél két győzelméig tartó negyeddöntő a somogyi megyeszékhelyen kezdődik majd.

Fenyő Gábor

Bp. Vasas-Óbuda–1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3–0 (21, 21, 16)

Budapest, Folyondár utcai Vasas-sportcsarnok. V.: Jámbor T., Bátkai-Katona.

A nyitójátszmában és a második szettben próbálta tartani a lépést a házigazda fővárosi piros-kékekkel az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese, ám a végjáték a Vasasé volt. A harmadik felvonást a vendég somogyiak kezdték ugyan jobban, ám a Vasas-Óbuda ritmust váltott, s állva hagyta kaposvári ellenfelét.

A Vasas ezzel beérte a Jászberényi RK csapatát, s bár már nincs több meccsük, valószínűleg jobb szettarányuknak köszönhetően megelőzik majd őket. Ha csak a Jászberény pénteken este nem borítja a papírformát Nyíregyházán – aznap lép fel az Újpesti TE a somogyi megyeszékhelyen – , akkor ismét összecsap majd egymással az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem és a Bp. Vasas-Óbuda a legjobb négy közé jutáért. A párharc az egyik fél két győzelméig tart, s a somogyi megyeszékhelyen kezdődik majd a sorozat.

Bp. Vasas-Óbuda: Durst (1), Kostelanská (13), Bodovics (6), Simic (10), Capelli (10), Haneline (4). Csere: Juhár (liberó), Kiss G. (liberó), Török K. (1). Vezetőedző: Jókay Zoltán.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Fábián F. (1), Iricanin (9), Sitkey (6), Horváth A. (10), Araujo (5), Leidgeb (–). Csere: Csitári V. (liberó), Harmath Zs. (2), Szívós I. (–), Lutter L. (–), Kanizsai (–). Vezetőedző: Zarka Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában