Röplabda

2024.03.27. 16:23

A kaposvári center is pályára léphet az Eb-selejtezőkön

Sonline.hu

Az U20-as női röplabda-válogatott

A Kőnig Gábor edzette U20-as női röplabda-válogatott Balatonbogláron készül a közelgő Eb-selejtezőkre. A csapat jövő héten utazik majd Portugáliába, a Braga szomszédságában található Barcelos városába, ahol április 5-én a hazaiak ellen játssza első mérkőzését, majd Hollandiával és Norvégiával is összeméri tudását az idei kontinensviadal második kvalifikációs körében. A keretben a KNRC fiatal centere, Radnai Luca is szerepel.

A válogatott kerete: feladók: Tóth Sára (Vasas Óbuda), Kiss Nóra (Szegedi RSE), Bútor Anna (UTE), feladóátlók: Erőss Mirtill (Vasas Óbuda), Tarr Hajnalka (MÁV Előre Foxconn), ütők: Gergácz Olga (BRSE), Kiss Lilla (Vasas SC), Botyánszki Fanni (Vasas SC), Jámbor Cecília (Vasas Óbuda), centerek: Fekete Fanni (Vasas SC), Mikus Nina (BRSE), Radnai Luca (KNRC), Horváth Lili (DVTK), liberók: Baksa Panna (UTE), Bődi Panka (VEHIR-VESC Veszprém), Nagy-Hegyesi Réka (Szegedi RSE).

Kőnig Gábor szövetségi edző munkáját másodedzőként Bedőcs Gergely segíti. A stáb tagja még Horváth Márton fizioterapeuta, Papp Zsófia erőnléti edző és fizioterapeuta, valamint Kleczli Csaba statisztikus és Sarlós Márton csapatvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában