változékony idő

2017.10.08. 21:46

Lesz egy kis napsütés

Gyengül a hidegfront. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között valószínű, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0, +4 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 11 és 16 fok között alakul.

Úgy tűnik, vége a borongós hétvégének, és több órás napsütés is lehet hétfőn. Hajnalig a legtöbb helyen csökken a felhőzet, de a Nyugat- és Dél-Dunántúlon, valamint az Alföld egyes részein erősen felhős lesz az ég, ezeken a tájakon helyenként gyenge eső, zápor kialakulhat.

Hétfőn általában kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk, azonban a Dunántúlon közepesen, illetve erősen felhős időszakok is lesznek, ott helyenként kisebb csapadék előfordulhat. Többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben néhol meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között valószínű, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0, +4 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 11 és 16 fok között alakul.

Vizeink hőmérséklete

A Balaton 15, a Tisza-tó, a Velencei-tó, a Szelidi-tó és a Lupa-tavak vize 14, a Fertő 13,5, fokos.

A Duna vizének hőmérséklete Dunaújvárostól északra 12,5-13 fok között alakul, Bajánál és Mohácsnál 15 fokos.

A Tisza Tiszabecsnél 12, Tokajnál 14,5, Szolnoknál 11,5, Szegednél pedig 15 fokos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!