Krimi

2023.01.30. 15:55

Felfoghatatlan: megölte és a fagyasztóba tette újszülött kisfia testét egy magyar anya

A szakértők 11 késszúrást találtak a kicsi testén.

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jeerapong Tosa-ngad

A hatgyerekes anya, Angéla 2021 őszén érkezett Németországba, Wurzenbe, hogy munkát vállaljon. Egyetlen gyerekét sem nevelte, volt akit már a kórházban örökbe adott. Nem sokkal megérkezése után Németországban újabb gyermeknek adott életet, párjával megbeszélték, hogy fiukat Jánosnak fogják elnevezni, de a nő végzett az újszülöttel - írja a Bild. 

A gyerek testét annak a halfeldolgozó üzemnek a hűtőjében találták meg, ahol a nő is dolgozott. 

Az egyik kollégája fedezte fel a maradványokat, aki azt hitte hús van a zacskóban, csak amikor alposabban megnézte, akkor jött rá a szörnyűségre, ő értesítette a hatóságokat.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a csecsemő testén tompa erőből eredő sérüléseket és tizenegy késszúrást valamint nyaki vágást találtak. A boncolás szerint az újszülött végül tüdőembóliában halt meg.

A fiatal anyát ezért gyilkosság miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Az eljáró bíró szerint „rendkívül agesszív és erőszakos személyiség”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!