Kaposhomok

2017.12.04. 15:05

Sunyin kicsapta a vasúti fénysorompót a galád, keressük!

Még november 23-án csapta ki felelőtlenül egy autós a Kaposhomok külterületén a Dombóvár-Gyékényes vasútvonalat védő sorompót. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a gaz után, de most a mi segítségünket kéri.

Sonline

A rendőrök nevet is adtak a bűnös tettnek, így „A vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény” vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel, még 2017. november 23-án délelőtt, Kaposhomok külterületén, a 65107-es számú út és Dombóvár-Gyékényes vasútvonal kereszteződésében letörte a félsorompó csapórúdját. A balesetet követően az ismeretlen személy a hatóság értesítése nélkül távozott.

 

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetését látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Rendőrkapitányság Közleke­désrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. szám alatt vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában