lezárt akta

2018.03.08. 15:23

Ketten egy ellen – halálra vertek egy férfit Kaposváron

Ketten ütötték a férfit az egyik kaposvári kocsma mellett, a sértettet a mentők kórházba szállították, de másnap életét vesztette. A gyanúsítottak ellen vádat emeltetne a rendőrség.

Sonline

Forrás: Illusztráció!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két kaposvári férfi ellen. – A rendelkezésre álló adatok alapján (tavaly szeptember 16-án) ismeretlenek – előzetes szóváltást követően – többször ököllel fejbe ütöttek egy helyi férfit egy kaposvári vendéglátó egység mellett – tájékoztatott az SMRFK sajtószolgálata. – A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, de a férfi másnap életét vesztette.

– A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás és a sértett halála között okozati összefüggés volt – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. – Az ügyben folytatott adatgyűjtés után a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosítottak és elfogtak két helyi férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 59 éves J. Csabát őrizetbe vették, majd a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg a 48 éves K. Róbert az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában