villámbűntény

2018.05.12. 12:16

Biciklivel lopott cipőt a siófoki férfi

Tíz perc alatt megfogták azt a 19 éves férfit, aki Siófokon betörte egy autó ablakát, hogy ellopjon egy pár cipőt. Majd azt hitte, kereket tud oldani kerékpárján. A mesteri terv nem jött be.

Sonline

Még április 15-én hajnalban, akkor még ismeretlen elkövető egy siófoki társasház melletti parkolóban betörte egy gépkocsi jobb hátsó ablakát, ahonnan egy pár cipőt tulajdonított el, majd kerékpárjával elhajtott. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt a bejelentéstől számított tíz percen belül a helyszín közelében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 19 éves N. Kristófot – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Siófoki Rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában