meleg helyzetek

2018.07.15. 19:17

Lángoló házak adtak munkát a tűzoltóknak

Épületek kaptak lángra Somogyban, valamint egy teherautó is kigyulladt. Nem unatkoztak a megye tűzoltói.

Sonline

Kigyulladt egy mintegy hetvenöt négyzetméteres melléképület Kaposváron, a Nádasdi utcában. A lángok átterjedtek a szomszédos lakóépület tetőszerkezetére is. A kaposvári, a dombóvári és a szigetvári hivatásos, valamint a Kötél Egyesület önkéntes tűzoltói siettek a helyszínre. Az egységek több vízsugár segítségével eloltották a lángokat. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy háromszázötven négyzetméteres melléképület az igali, a Szent István utcában. A tűzesethez a kaposvári hivatásos és az igali önkéntes tűzoltók összesen négy fecskendővel és egy vízszállítóval vonultak. Az egységek hat vízsugárral fojtották el a lángokat. A tűz által érintett épület teljesen kiégett, ám tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek a szomszédos épületekre. A lánglovagok munkáját egy erőgép is segítette. Az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy teherautó motortere Siófokon, a Koch Róbert utcában. A siófoki hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Nem sérült meg senki.

Tűz ütött ki egy melléképületben Babócsán, a József utcában. A barcsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz a szomszédos lakóépületre nem terjedt tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában