skandallum

2018.07.18. 09:09

Lebukott a fürdőszobai kukkoló

Balul sikerült a kukkolás: az ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 42 éves kaposvári férfit, aki mobiltelefonnal rögzítette a szomszédjában lakó nő fürdőzését.

K.G.

A férfi 2018 júniusában éppen az otthonában tartózkodott, amikor felfigyelt arra, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolódik a villany. Mivel tudta, hogy a szomszédjában lakó nő készül fürdeni, ezért fogott egy porszívó csövet, majd arra ráragasztotta a mobiltelefonját, azt felvétel üzem módba állította és felemelte a fürdőszoba ablakához. A készülék azonban a rögzítés közben nekiütődött az ablaküvegnek. Ekkor a nő észrevette, hogy valaki fürdés közben filmezi, ezért kiabálni kezdett, majd rendőrt hívott. A férfi az asszony kiabálásától annyira megijedt, hogy a saját házába rohant és azonnal törölte a felvételt. A rendőrök végül itt fogták el. Az ügyészség a férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állította, majd a vádlottat a bíróság próbára bocsátotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában