balesetek

2021.05.06. 15:12

Egyik baleset követte a másikat szerdán a somogyi utakon

Baleseteknél és kidőlt fák eltávolításánál is szükség volt a somogyi tűzoltók munkájára szerdán.

sonline

Mint azt korábban megírtuk, két személyautó karambolozott a reggel órákban Kaposváron, a Virág utca és a Damjanich utca kereszteződésénél. Az egyik jármű a tetejére borult. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították, majd levontatták az úttestről a gépkocsikat. Az autókban összesen hárman utaztak, ám sérülést nem szenvedtek.

A viharos erejű szélben kidőlt és elszakította az elektromos vezetéket egy csaknem húsz méter magas fa, Kadarkúton. A vezeték áramtalanítását követően a helyi önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel eltávolították a fát és megszüntették a veszélyt.

Vezetés közben rosszul lett egy sofőr és árokba hajtott szerda délután a 68-as főúton, Kéthely térségében. A marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A mentők megpróbálták újraéleszteni a jármű vezetőjét, de már nem tudtak segíteni rajta.

Kidőlt és elzárta a fél úttestet egy fa Szentbalázs és Gödre között. A kaposvári hivatásos és a szentbalázsi önkéntes tűzoltók avatkoztak be és szüntették meg rövid időn belül a forgalmi akadályt.

Fotó: Kaposvár HTP, Kadarkút ÖTP, Marcali HTP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában