fenyegetés és pofon

2021.08.06. 08:05

Elszabadultak az indulatok a hársfavirág gyűjtése közben

A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki bozótvágóval támadt egy másik asszonyra. 

Sonline

A 30 éves vádlott és élettársa 2021 júliusában hársfavirágot gyűjtöttek egy Barcshoz közeli faluban oly módon, hogy a földről elérhető ágakat egy bozótvágóval levágták, azokról a virágot eltávolították, majd az ágakat a sértett tulajdonában lévő, a lakóháza melletti beépítetlen telekre dobálták.

Amikor az utcán tartózkodó sértett ezt szóvá tette, őt a vádlott élettársa egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte, mire a sértett értesítette a rendőrséget. Ezt észlelve a vádlott a bozótvágót a kezében tartva a sértett felé indult, miközben őt megöléssel, bántalmazással fenyegette.

A sértett végül a házába menekült, míg a helyszínre érkező járőrök a vádlottat a Barcsi Rendőrkapitányságra előállították. A Barcsi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a nővel szemben.

A fénykép a helyszíni szemle során készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában