agykutató

2021.10.22. 08:35

Betörte a kirakatot horgászdamilért, amit a lopott bicikli mellé tett

A 29 éves férfi betört a balatonfenyvesi horgászboltba, lopott pár dolgot, majd hazavitte a szajrét a Balatonlelléről lopott bicikli mellé.

Sonline

Fotó: Shutterstock

2021. október 7-én 22 óra körül az akkor még ismeretlen tettes egy kővel bedobta egy balatonfenyvesi horgászbolt ablakát, ahonnan készpénzt és különböző horgászfelszereléseket tulajdonított el több mint százezer forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2021. október 20-án elfogtak és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állítottak elő. A 29 éves férfinál tartott házkutatás során az ellopott áru nagy részét megtalálták, valamint az egyenruhások ráleltek egy kerékpárra is, melyről kiderült, hogy a tolvaj 2021 májusában emelte el a balatonfenyvesi vasútállomás kerékpár tárolójából.

A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a balatonszabadi lakost, aki mindkét bűncselekmény elkövetését elismerte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában