baleset

2021.11.09. 11:06

Ittasan, jogsi nélkül ütközött egy parkoló autónak egy férfi Kaposfüreden

A kaposvári rendőrök azonosították, majd nem sokkal később elfogták a sofőrt.

Sonline

Drunk young man driving a car with a bottle of beer. Don't drink and drive concept. Driving under the influence. DUI, Driving while intoxicated. DWI

Kaposfüred belterületén, november 8-án hajnalban egy sofőr a előzés közben nekiütközött egy parkoló autónak, majd adatainak hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A rendőrök az elkövetőt még aznap hajnalban elfogtak a kaposvári lakcímén. A 39 éves férfi soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja, ezért további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra. B. Imre ellen – szabálysértési őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indult eljárás.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában