Bűnmegelőzési kampány

2022.06.21. 10:33

Az utasok és strandolók biztonsága is cél a Balatonnál

A logópályázat eredményét is kihirdették, Dér Ádám végzett az első helyen, második Bajna Ádám, a harmadik Vörös Regina.

H. M.
Dér Ádám nyertes munkája.

Variációk egy rablásra címmel Fándly Csaba és Benedek Dániel, a kaposvári Csiky Gergely Színház művészei is közönség elé léptek. A rendezvény résztvevőit Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója is köszöntötte, s az utasok a 2022-es hajózási szezonban már több helyszínen is találkozhatnak a bűnmegelőzési programokkal. 

Jávorszkiné Molnár Magdolna alezredes, az SMRFK bűnmegelőzési osztályvezetője hangsúlyozta: fontos, hogy a nyaralók és a hajókon utazók egyaránt tegyenek meg mindent az értékeik védelméért. A somogyiakon kívül az ország távolabbi részeiből is sokan jönnek pihenni a nyáron Balaton-partra, s ilyenkor is szükség van az alapvető biztonsági szabályok betartására. 

– Érdemes értékmegőrzőt használni, s a nyaralók ne hagyjanak a lezárt gépkocsiban laptopot, mobiltelefont vagy készpénzt – emelte ki az alezredes. – S a tóparton vagy kirándulás során is ügyeljünk holminkra. 

Elhangzott: folytatódik a somogyi útlevélprogram. A helyszíneken egy-egy pecsétet kaphatnak a résztvevők, s akik hármat összegyűjtenek, azok a szeptemberi sorsoláson ajándékot nyerhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában