Rablás

2022.07.30. 20:42

Vádat emelhetnek a kaposvári csirkebolti rabló ellen

Két évvel ezelőtt a kijárási korlátozás bevezetésének első estéjén rabolt ki egy baromfi üzletet egy nő Kaposváron. Most fejezték be a nyomozást a rendőrök ügyében.

Illusztráció!

Fotó: Shutterstock

Két év után, idén áprilisban került rendőrkézre a csirkebolti rablóként is ismert nő.  A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen tettes 2020. november 11-én 18 órakor – pontosan az üzlet zárásakor - bement egy kaposvári húsboltba, és egy lőfegyverre megtévesztésig hasonló eszközt az eladónak szegezve a bevételt követelte. Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt, a támadó pedig elmenekült helyszínről.

A feltételezett elkövetőt a nyomozók hosszas és kitartó felderítőmunka után, 2022. április 19-én otthonában elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a rablás bűntette miatt folytatott eljárás során a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában