Bántalmazás

2023.07.06. 12:10

Őrjöngve verte meg a barátnőjét, mert nem jött a busz

Őrjöngve bántalmazta a barátnőjét egy férfi Marcaliban, a támadót a marcali rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Kovács Gábor László

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába futott be a segélyhívás arról, hogy az egyik marcali autóbuszmegállóban egy nőt bántalmaznak. A dühöngő férfi az asszonyt többször arcon ütötte, tépte a haját, valamint beleverte a fejét a buszmegálló üvegfalába. Végül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget a bántalmazásnak, majd a 28 éves helyi férfit előállították a rendőrkapitányságra. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi korábban már többször is bántalmazta az élettársát, ezért a nyomozók kapcsolati erőszak és garázdaság gyanújával hallgatták ki. 

Az eset kapcsán a somogyi rendőrök hangsúlyozták, hogy ha valaki akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítséghez. A sértettek jelentkezhetnek bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tehetnek bejelentést a 112-es központi segélyhívón. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában