Közszeméremsértés

2023.08.27. 17:29

Kendős szatír riogatja a járókelőket Siófokon

Közösségi oldalakon kezdett el terjedni a hír, miszerint Siófok utcáin késő este egy "férfi" kendővel az arcát eltakarva mutogatja a nemi szervét.

Sonline.hu

Ez a fotónk csak illusztráció!

Fotó: Shutterstock

Jogos felháborodásának egy járókelő is hangot adott, akit 26-án az Ezüstparton a Damjanich utcában ért a bizarr látvány. Elmondása szerint a férfi angolul próbálta rávenni, hogy őt nézzék. 

De olyan beszámoló is volt, hogy valakivel a négysávos főút mellett a hídon jött szembe egy biciklivel, és amikor mellé ért, lelassított és akkor húzta félre a nadrágját. Bár ez a találkozás a szatír számára váratlanul végződött, mert a hozzászóló reflexből rárúgott a magamutogatóra, amitől az felborult a járdán.

Vajda Esztert, a Somogy vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől is érdeklődtünk a helyzet kapcsán, akitől azt a választ kaptuk, hogy augusztus 26-án éjszaka tényleg kaptak egy bejelentést egy magamutogató férfiról az Ezüstpart környékén, viszont mire kiértek a járőrök addigra eltűnt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában