Fotók

2023.12.11. 10:10

Meghúzta a parkoló autót Kaposváron, majd lelépett a sofőr

Ismeretlen autós ütközött neki egy parkoló autónak Kaposváron, a József Attila utcában, majd elhajtott. Az eset december 9-én 13 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között történt. A sofőr nekiütközött az úttest szélén szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű első lökhárítója és jobb első sárvédője megsérült. 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában