Menekülés

2024.02.14. 13:42

Rendőrökre támadt az iharosberényi férfi, drónokkal keresték

Lezárt a rendőrség egy iharosberényi falurészt szerdán reggel, és egy rendőri intézkedés kezdődött, azonban váratlan fejlemények zavarták meg a köznyugalmat.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Szendi Péter

Pontosat nem lehet tudni, csupán annyit, hogy a férfi, akit intézkedés alá akartak vonni, szembeszállt a rendőri különítménnyel. A faluban úgy tudják, a férfi korábban már drogügybe keveredett, és most újra kiszálltak hozzá, de nem ment minden simán. Többen arról értesültek, hogy lövöldözés tört ki, sőt néhányan tudni vélik, hogy a férfi ellőtte egy rendőr lábát, de azt is hallani, hogy robbantással fenyegetőzött. Mentő is érkezett a házhoz, a férfi édesanyját szállították el, de nem tudni hogy rosszul lett-e, egyesek szerint ki kellett szabadítani, mert a férfi robbantással fenyegetőzött. Azt sem tudni, hogy kicsúszott-e a rendőrök markából, mert rendőrségi drónokat láttak a környéken, és azt feltételezték, hogy azokkal keresik. Közel van az erdő, attól lehetett tartani, ha beveszi magát a kaszói rengetegbe, elveszítik a nyomát. Megkerestük a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ők a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányítottak bennünket. Kovács Katalin főügyészségi katonai ügyésztől megtudtuk, hogy az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség indított eljárást, a részleteket pénteken ismertetik. Somogyi igazságügyi forrásból arról értesültünk, hogy nem történt haláleset, csupán egy „problémás intézkedés”, mert a férfi szembefordult a rendőrökkel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában