Lebukott

2024.03.01. 09:06

Nyomkövetővel ellenőrizte a feleségét egy somogyi férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzéssel vádol egy férjet, aki a házastársa gépkocsijába rejtett nyomkövető készülék jelzései alapján figyelte telefonján az asszony járművének mozgását.

Kovács Gábor László

A férfi féltékenységében ellenőrizni akarta feleségét, ezért elhatározta, hogy titokban egy nyomkövetőt rejt el a nő autójában. A férfi 2023 szeptemberében terve megvalósítása céljából vett egy telefonos applikáció segítségével működő, kis méretű készüléket, amit feltűnés nélkül be is csempészett a jármű csomagtartójába. Azonban nem tudta hosszú ideig megfigyelni a kocsi mozgását, mivel azzal nem számolt, hogy a sértett által használt, azonos gyártótól származó telefon szintén jelezni fogja a nyomkövetőt, így az asszony hamar rátalált az eszközre és telefonján látta azt is, hogy a készüléket a férje regisztrálta. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a beismerő és megbánást mutató férfi ellen próbára bocsátást indítványozott.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában