baleseti összesítő

2017.08.16. 11:02

Hárman megsérültek, mert nem uralták a motort, a biciklit

Hárman sérültek meg a megye útjain tegnap, mert vagy kerékpárjukat, vagy motorkerékpárjukat nem tudták az úton tartani. Hat anyagi káros baleset is történt, lássuk a részleteket, hogy okulhassunk belőle! Baleseti összesítő.

Sonline

Niklán, a Berzsenyi utca és a Kossuth utca kereszteződésében tegnap reggel egy kerékpáros nem adott feltehetően elsőbbséget a Berzsenyi utca irányából egyenesen érkező személygépkocsinak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Szántód irányába, a 6505-ös számú út, 40+400. kilométerszelvényében tegnap kora délután egy motorkerékpár sofőrje elvesztette uralmát járműve irányítása felett, majd árokba hajtott és felborult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Toponárt és Kaposvárt összekötő kerékpárúton két kerékpáros közlekedett tegnap este, amikor egyikük feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően hajtotta kerékpárját, ezért elesett, miközben a mellette haladót is fellökte. A baleset következtében mindkét biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további hat anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában