Marcali

2018.08.06. 16:06

Füstöltek a gumik a Simson-Robogó Roadshow-n

Marcaliban, a városi fürdő és szabadidőközpont adott otthont a Simson-Robogó Roadshow-nak.

Kiss Kálmán

A városi fürdő és szabadidőközpont parkolójában immár második alkalommal rendeztek Simson motorok és robogók bemutatóját. A sikerszériás Simson-Robogó Roadshow 2018-ban már a hetedik évadjába lépett. A résztvevők a Gergely Sanyi vezette show-műsor keretén belül mérhették össze tudásukat különféle kategóriákban.

A műszaki sportok rajongói – fiatalok és idősebbek egyaránt – változatos programok közül válogathattak, így például láthattak teljesítménymérő és ügyességi versenyeket is, de a részegen látó szemüveg segítségével a nem biztonságos közlekedést is modellezték, miközben egyes versenyzők látványos elemekkel hívták fel magukra a figyelmet.

A rendkívüli kánikulában nemcsak az erős napsugárzástól olvadt meg az aszfalt, hanem a gumiabroncsok is füstölögtek időnként egy-egy intenzív bemelegítés során. – A nagy forróság ellenére is igen sokan látogattak ki a rendezvényre – tudtuk meg Fábos László Európa-bajnok íjásztól, aki amúgy a roadshow egyik szervezője is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában