Tündérszépek

2019.07.30. 17:34

A legtündéribb szépségeket keressük

 Idén is elindítja a Somogyi Hírlap és a sonline.hu közkedvelt szépségversenyét, a Tündérszépeket.

Koszorus Rita

A megmérettetésre 16 és 29 év közötti somogyi hölgyek jelentkezését várjuk. A legtündéribb szépségek a megyei és a regionális válogató után, közönségszavazáson vesznek részt. A központi döntő a régiók legszebbjeiből, a megyei és regionális előválogatókból szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző, illetve a szavazók által legmagasabban értékelt versenyzőkből áll össze.

A központi döntőbe jutott négy legjobban szereplő versenyző közül a hírességekből álló zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét. Az olvasók pedig megszavazzák a legszebb lányt.

[caption id="" align="aligncenter" width="768"] 2019-ben a pécsi Fábián Evelin fejére került fel a korona Fotó: Laufer László[/caption]

Idén már saját portfólióval is lehet jelentkezni a versenyre, illetve a legszebb lányok felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek részt. Jelentkezni már lehet, sőt érdemes is, hiszen a Tündérszépek a felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványokat, mobiltelefonokat és egzotikus utazást is nyerhetnek.

Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában