Fotók és videó!

2019.08.10. 15:32

A rosé a legnépszerűbb a Balatonlellei Borhéten

Kiváló hangulatban telt a Balatonlellei Borhét, a programokra több ezer ember volt kíváncsi és a finom balatoni borok is szépen fogytak a nyári melegben.

Fenyő Zsuzsa

Balatonlelle egyik legnépszerűbb nyári rendezvénye a borhét, ahol több napon keresztül kulturális műsorok szórakoztatják a vendégeket, miközben végigkóstolhatják a dél-balatoni borvidék legfinomabb borait.

 

Idén is színvonalas programok várták látogatókat, fellépett a 100 Tagú Cigányzenekar, Éliás Junior és Szulák Andrea, a Senior, Szabó Ádám és számos néptáncegyüttes is bemutathatta tudását a rendezvényen.

Pénteken a Csík zenekar lépett fel, akik a Z Generációval közösen is előadtak egy dalt, amely nagy sikert aratott.

A borászok szerint továbbra is nagyon sokan keresték a rosé borokat, de népszerűek a gyöngyöző borok is a nyári melegben.

A borhét vasárnap ér véget, a borkirálynő választással és a bor bállal zárul majd a több mint egy hetes programsorozat.

A borhéten is tovább keressük Somogy, és Magyarország Tündérszépét! Megyénk az előző versenyen is több gyönyörű lányt adott, akik szép sikereket értek el az egyes fordulókban, számtalan értékes ajándékkal gazdagodva! Ha egy koncerten, vagy egy pohár balatoni bor mellett rájössz, esetleg mások mondják, mennyire szép is vagy valójában, ne tétovázz, jelentkezz!

Részletek, jelentkezési feltételek a tündérszépek.hu oldalunkon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában