Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.04.14. 15:32

Nagyon készül, és arról álmodik a család, hogy nyer is

Lapunk hasábjain és portálunkon, a sonline.hu oldalon hónapok óta tartó Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk új szakaszába lépett. Bíró Boglárka, a kaposvári 17 éves lány jutott tovább az országos döntőbe, így ő képviseli Somogyot a rangos versenyen.

Barkóczy László

A megyei fordulóban Kopeczky Panna, Fillér Vivien mellett Boglárka jutott tovább harmadikként a régiós, Somogy, Tolna, Baranya szépségei között rendezett fordulóba, a közönségdíjas Király Friderikával együtt. Ott a szakmai zsűri Bíró Boglárkát választotta, hogy megyénket az országos versenyen is képviselje.

– Először el sem akartam hinni, hogy engem választottak ki – emlékszik vissza a 17 éves diáklány. Igazából szépnek tartom magam, de az eredmény mégis sokkolt kicsit.

Boglárka jelenleg a kaposvári Eötvös Lóránd Műszaki Szakközépiskola rendészeti szakára jár, de nem tervezi, hogy rendőrként folytatná életét. A modellszakma, és a marketing érdekli elsősorban. Mos azonban minden erejével a közelgő döntőre koncentrál.

– Továbbra is sokat edzek itthon, – folytatta Boglárka, – hogy mindenképpen tartsam az alakom, vagy esetleg még szebbre formáljam. Glutén mentesen étkezem, így eddig nagy figyelmet fordítottam arra, hogy mit eszek, ezzel nem lesz gond. Videós- és közösségi portálokon próbálom megfigyelni, hogyan kell viselkedni, beszélni egy ilyen versenyen. Kicsit izgulós vagyok, így minden apróság számít, amivel magabiztosabb lehet a fellépésem.

 

Boglárka figyel és tanul, hogy sikereket érjen el, ám két dologban úgy érzi határozottan tud dönteni. Az öltözködésére és a sminkjére eddig is érzékeny volt, és határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne majd a versenyen viselni, és milyen lesz a sminkje.

– Édesanyám és a nagymamám is megálmodta már, hogy én fogok nyerni – nevet fel Boglárka. – Tudom, hogy kicsit ez babonásnak tűnik, de az mindenképpen jó jel, hogy volt már olyan, hogy valamit megálmodtak és az bejött. Remélem ez most is így lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában