karnyújtásnyira a segítség

2021.06.19. 09:00

Véradókat hív a Hero a szállodákba

A Hotel Hero nevű jótékonysági kezdeményezés országos véradó kampányt hirdetett tagjai körében a véradó világnap alkalmából. Így június 10. és 30. között tizennégy szálloda nyitja meg kapuit a véradók számára. Köztük a siófoki Hotel Residence-ben is karjukat nyújthatták a segítő szándékúak szerdán.

Koszorus R.

A pontos véradó helyszínekről a Vöröskereszt honlapján lehet tájékozódni, ahol bárki adhat vért, aki elmúlt már 18 éves, de még nem töltötte be a 65. életévét.

A Hotel Hero olyan magyar szállodákat tömörítő közösségi kezdeményezés, akik napi munkájuk mellett időt és energiát fordítanak közösségek, hátrányos helyzetű csoportok támogatására. Céljuk, hogy inspirálják azokat, akik korábban nem vettek részt hasonló tevékenységekben. Az egyéni jó cselekedetek mellett a közösség megsokszorozott erejét felhasználva szeretnének néhány kiválasztott ügy mellé állni. A koronavírus-járvány második hullámában például országos főzést szerveztek, amely keretében tíz vidéki helyszínen és a fővárosban juttattak meleg ételt rászorulók asztalára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában